Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Your Business Name!

Blogg

Nyheter för hösten – Stresscoaching

Hej alla vackra själar!

Hoppas att ni haft en härlig sommar och att hösten har fått starta i lugn och ro. Ett händelserikt år har gått sedan jag senast uppdaterade bloggen och jag har hunnit med en hel del. Jag har bland annat hållit stressföreläsningar, workshops och gått färdigt utbildningar till både Certifierad Compassionfokuserad terapeut samt Andningsinstruktör. Dessa nyförvärvade kunskaper använder jag bland annat i både terapi och coaching. Följ mig gärna på Instagram för en mer löpande uppdatering kring vad som är på gång.

Några nyheter för den här terminen är den nya tjänsten Stresscoaching. I coachingsamtalen fokuserar vi mer på hur än varför jämfört med terapi och denna samtalsform lämpar sig bättre för dig som vill jobba förebyggande. Exempel på verktyg under ett coachingsamtal är handfasta tips och råd kring hur du kan jobba stressförbyggande, hjälp till att hitta styrkor och resurser, sätta mål och delmål samt hitta en balans i aktiviteter i livet. Kontakta gärna mig om du känner att du behöver vägledning i vad du ska välja. Kampanj just nu är en tävling där du med din motivering kring behov av stresscoaching kan vinna en gratis session coaching. Allt du behöver göra är att maila mig din motivering på info@dharmainmind.se och sedan följa mig på facebook och instagram. Dela gärna!

Framöver kommer det även finnas en webbaserad stresskurs tillgänglig. Hela kursen sträcker sig över 8 veckor och innefattar 8 separata moduler där vi går igenom allt du behöver för att reducera stress och skapa balans. Allt ifrån vikten av grundläggande vanor kring sömn, kost, vila och återhämtning, stressens fysiologi, praktiska övningar, mindfulness, yoga, andning och mycket mer. Kursen är tänkt att fungera i sin helhet och att man ska gå den från modul 1-8 med en modul per vecka men det går även att köpa moduler separat för den som önskar det.

Hoppas att vi ses!

Allt gott!

Vänligen Susanne

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

tre × två =